Survivor: Τι κι αν συνεισφέρει στην ομάδα του αγωνιστικά, δεν δίστασαν να τον πετάξουν στον τάκο

Survivor

Survivor: Αυτή είναι η τελική πεντάδα των υποψηφίων.

Με μία έξτρα υποψηφιότητα προς αποχώρηση έκλεισε ο κύκλος των υποψηφιοτήτων για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor, λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων του φετινού κύκλου.

Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση πριν το αποψινό συμβούλιο κι αυτοί ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης. Μάλιστα, ο πρώτος δεν δέχθηκε καθόλου καλά την υποψηφιότητά του και δημιούργησε ολόκληρο σκηνικό στο συμβούλιο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν προς αποχώρηση οι συμπαίκτες του στο Survivor.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν κι από το χθεσινό συμβούλιο με την υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη. Φιλίες κλονίστηκαν κι οι έριδες βγήκαν στο φως, με τον παίκτη να συγκεντρώνει αρκετά βέλη εναντίον του λόγω της συμπεριφοράς του και των προσβολών του για συμπαίκτες του. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξέσπασε χθες σε κλάματα κι ο Σπύρος Μαρτίκας έβγαλε πύρινο λόγω εναντίον του κι οι δύο άλλοτε φίλοι είναι πλέον δύο ξένοι στο Survivor. Απόψε κι ο Ηλίας Μπόγδανος «έσπασε» για την στάση του συμπαίκτη του.

Όσον αφορά την ασυλία, οι Μπλε δέχθηκαν ακόμα μία ήττα στο τελευταίο αγώνισμα και κλήθηκαν να ρίξουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους. Αυτός ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε την πεντάδα των υποψηφίων στο Survivor. Ο ίδιος, αν και δήλωσε πως το περίμενε, δεν έκρυψε το παράπονό του γιατί έχει βελτιωθεί αγωνιστικά.