Survivor: Θάψιμο σε Σπυροπούλου από Δαλάκα – Ξένια! Γελούσαν και έκαναν λόγο για κλίκες…

Survivor

Τι είπαν οι δύο “κολλητές” για την παρουσιάστρια και συμπαίκτριά τους;

Από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει αρκετή παρέα με τους άντρες. Είναι, μάλιστα, η μοναδική γυναίκα των Διασήμων που βρίσκεται πιο κοντά τους, σε σχέση με τις υπόλοιπες.

[dfp_ads id=236982]

Αυτό, βέβαια, δεν αρέσει σε κάποιες συμπαίκτριές της… Και μάλιστα προ ημερών είχαν παρεξηγηθεί μαζί της, επειδή υποστήριξε τους άντρες στο θέμα του φαγητού.

Αδιανόητη επίθεση Ξένιας – Δαλάκα στους άντρες! Έξω φρενών ο Στέλιος Κρητικός

Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα και την Ξένια Έβεν να βρίσκονται στην παραλία και να “θάβουν” την παρουσιάστρια. Οι δύο τους γελούσαν και έκαναν λόγο για κλίκες, την ώρα που η Σπυροπούλου ήταν παραδίπλα και καθόταν με τους άντρες της ομάδας.

Έξαλλος ο Παπαργυρόπουλος με την Ξένια! «Είπε ψέματα… Ας ψηφίζει ειλικρινά»

«Εγώ θεωρώ ότι τα πάντα μπορεί να γίνονται στην παρέα μας. Και μπορεί μια κοπέλα να θέλει να κάνει παρέα με τους άντρες για να βρει από εκεί την υποστήριξη. Μπορεί ένας άντρας να έρθει στην παρέα των γυναικών και να προσπαθήσει να βρει υποστήριξη από τις γυναίκες. Ότι και να είναι, ας κάνουν ότι θέλουν οι υπόλοιποι. Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου», είπε η Ξένια Έβεν.

«Κρίμα για τη συμπεριφορά που βγάζει η Ξένια! Ήταν ειρωνική και…»

Δείτε τι έγινε με Ξένια-Δαλάκα-Σπυροπούλου στο Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!