Survivor: «Θα ήμουν η αντικαταστάτρια της Κάτιας, μου έδιναν 4000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά αρνήθηκα»

Survivor

«Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από το Survivor, φτάνουν τα σκάνδαλά του για φέτος».

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση για το Survivor και δεν… παρέλειψε να “στολίσει” τον Τριαντάφυλλο, τον Πάνο Καλλίδη και την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Ο έρωτας υπάρχει εδώ και 8 μήνες. Επέλεξα να το πω τώρα γιατί είμαστε καλά με τον σύντροφό μου. Μου αρέσουν οι άντρες που δεν είναι κούκλοι, αλλά έχουν τύπο και είναι δυνατοί χαρακτήρες. Τον σύντροφό μου τον λένε Γιάννη, δουλεύει σε μια ναυτιλιακή εταιρεία και δεν έχει σχέση με το δικό μου αντικείμενο. Ήμουν τέσσερα χρόνια μόνη μου γιατί είχα χωρίσει, με είχαν κερατώσει οπότε ήμουν πολύ επιφυλακτική. Ο σύντροφός μου με διεκδίκησε πολύ, ξύπναγε πρωί, μου έφτιαχνε πρωινό, μου έφερνε τριαντάφυλλα. Είχα πολύ καιρό να νιώσω γυναίκα. Δεν είμαι λάτρης του γάμου. Θέλω πιο πολύ να κάνω παιδιά. Και οι δύο έχουμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας, αλλά είναι μακριά ακόμα», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο για την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά το Survivor, η Μέγκι Ντρίο είπε: «Ξαναδέχτηκα πρόταση για το Survivor την προηγούμενη εβδομάδα. Θα ήμουν η αντικαταστάτρια της Κάτιας. Απέρριψα την πρόταση γιατί έχω θέματα υγείας με το έντερο. Θα έπαιρνα 3500-4000 ευρώ την εβδομάδα. Η Κάτια πήγε στο Survivor για να φτιάξει την εικόνα της. Την Ανθή Σαλαγκούδη δεν την ήξερα, την έμαθα στο Survivor. Ο Τριαντάφυλλος πρέπει να φύγει άμεσα από εκεί, φτάνουν τα σκάνδαλά του για φέτος. Τον Καλίδη δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση σαν καλλιτέχνη. Η Τούνη δεν είναι φίλη μου, δεν μιλάμε. Δεν θα υπάρξω ποτέ φίλη μαζί της».