Survivor Τελικός: Σείστηκε το θέατρο με την είσοδο Γιώργου Αγγελόπουλου και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη!

Survivor Τελικός

Οι δύο φιναλίστ πήραν τις θέσεις τους στον μεγάλο τελικό του Survivor απέναντι στον Σάκη Τανιμανίδη. Ποιες είναι οι σκέψεις τους;

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του άλσους Βεΐκου οι δύο φιναλίστ του Survivor προκάλεσαν κύμα ενθουσιασμού στον κόσμο με την είσοδο τους. Πέντε σχεδόν μήνες μακριά στον Άγιο Δομίνικο, Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης «γεύονται» τώρα τη δημοφιλία που τους πρόσφερε το ριάλιτι επιβίωσης.

[dfp_ads id=236982]

Οι δύο φιναλίστ, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό και πήραν τις θέσεις τους απέναντι στον Σάκη Τανιμανίδη για να μοιραστούν τις σκέψεις τους για αυτό το ταξίδι που φτάνει στο τέλος του και είχαν την τύχη να το ζήσουν όλο.

Survivor Τελικός: Ο Σάκης Τανιμανίδης παίρνει για πρώτη φορά θέση για Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ που τελειώνει όλο αυτό. Γιατί για εμένα ήταν ένα ταξίδι μαγικό και ευλογημένο από το Θεό. Πάντως αν και επίσημα η ημερομηνία σήμερα σημαίνει το τέλος, για εμένα δεν θα τελειώσει ποτέ και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ό,τι έζησα εκεί. Θα τα έχω πάντα μαζί μου.»

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης:

«Σάκη είναι τιμή μου και είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Ένα ταξίδι με δυσκολίες, με χαρές, με λύπες. Μια πορεία που θα μείνει χαραγμένη στη ζωή μου για πάντοτε. Τελευταία μέρα του Survivor. Νομίζω πως σήμερα που τελειώνει όλο αυτό, γνωρίζω βαθιά μέσα μου ότι με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο και νομίζω αυτό είναι το πιο σπουδαίο για μένα.»