Survivor – Τελικός: Πέφτει απόψε η αυλαία για το ριάλιτι επιβίωσης! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Survivor

Το τηλεοπτικό κοινό με την ψήφο του θα καθορίσει τον νικητή.

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Survivor έφθασε. Μόλις λίγες ώρες απομένουν για την ανάδειξη του νικητή που θα κατακτήσει την πρώτη θέση, αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ένα ταξίδι πέντε μηνών φθάνει στο τέλος και ο νικητής θα είναι αυτός που θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί σήμερα τους τέσσερις φιναλίστ, τη Δήμητρα Βαμβακούση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Νίκο Κοσμά και την Αφροδίτη Σκαφίδα. Στις 20:50, σε απ’ ευθείας μετάδοση θα διεξαχθεί ο τελικός, όπου όλοι οι συμμετέχοντες του Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Μαζί τους συγγενείς και φίλοι και φυσικά ο Γιώργος Λιανός για να μοιραστούν  όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο. Να υπενθυμίσουμε πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι η πρώτη παίκτρια που βρίσκεται ήδη στην τελική δυάδα, καθώς ήταν η νικήτρια στον αγώνα κατάταξης που παρακολουθήσαμε την Παρασκευή.

Από προχθές το βράδυ έχει ξεκινήσει και η ψηφοφορία του κοινού, στην οποία βρίσκονται ο Νίκος Κοσμάς, η Δήμητρα Βαμβακούση και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Ο παίκτης που θα λάβει τις περισσότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές θα περάσει με τη σειρά του στην τελική δυάδα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, σήμερα το βράδυ, θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ξεκινώντας από αυτόν που πήρε τις λιγότερες ψήφους θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ. Τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!