Survivor Τελικός: O Ηλίας Μπόγδανος εξομολογείται πως «εκεί πέρα πραγματικά ένιωσα ράκος»

Survivor

"Υπήρξαν νύχτες που μπορεί να μην κλείναμε το μάτι μας καθόλου γιατί σκεφτόμασταν, έτρεχε το μυαλό και επειδή εκεί ο καθένας τραβάει τον δικό του σταυρό έπρεπε να το διαχειριστούμε μόνοι μας" παραδέχθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος στον τελικό του Survivor.

Για τελευταία φορά στο Survivor εμφανίστηκε, στη βραδιά του μεγάλου τελικού, ο Ηλίας Μπόγδανος τη νύχτα της Δευτέρας. Εκεί όπου ο μαχητικός τραγουδιστής διεκδίκησε τη νίκη και το μέγα χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός έδωσε στον παίκτη του Survivor τον λόγο προκειμένου να μιλήσει για την πιο δύσκολη στιγμή, εκείνος ήταν ειλικρινής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος σημείωσε χαρακτηριστικά στον τελικό του Survivo πως «στην αρχή μπήκα και ήμουν στα καλύτερα μου. Ένιωθα πως ήμουν σε μια τεράστια περιπέτεια χαρούμενη. Ζούσα το κάθε δευτερόλεπτο. Ήμουν πάρα πολύ δραστήριος, βοηθούσα τα παιδιά… Δεν είχα καταλάβει ακόμα ότι υπάρχει και το κομμάτι της επιβίωσης όσον αφορά το ψυχικό κομμάτι. Το πιο δύσκολο κομμάτι μακράν στο παιχνίδι».

«Υπήρξαν νύχτες που μπορεί να μην κλείναμε το μάτι μας καθόλου γιατί σκεφτόμασταν, έτρεχε το μυαλό και επειδή εκεί ο καθένας τραβάει τον δικό του σταυρό έπρεπε να το διαχειριστούμε μόνοι μας. Υπήρξε μια στιγμή προς το τέλος που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ την επόμενη ημέρα. Ήθελα να εξαφανιστώ. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι όλο αυτό τελειώνει γιατί έφευγαν ένα ένα τα παιδιά που ήμουν πιο κοντά στο παιχνίδι, ένιωθα ότι αυτή η εμπειρία τελειώνει και πραγματικά ένιωσα ράκος. Εκεί πέρα σκέφτηκα τι θα μου έλεγε η μητέρα μου, τι θα μου έλεγε ο πατέρας μου, τι θα μου έλεγαν οι φίλοι μου, η κοπέλα μου και βρήκα και πάλι τα πατήματα μου» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor.

Καθ’ όλα ειλικρινής ο Ηλίας Μπόγδανος στον τελικό του Survivor!