Survivor Τελικός: “Λύγισε” ο Σάκης Κατσούλης για τη Μαριαλένα

Survivor

Survivor – Όσα είπαν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον τελικό.

Στον τελικό του Survivor προβλήθηκε ένα βίντεο για τον κάθε φιναλίστ και φυσικά ο Σάκης Κατσούλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως είπε ο ίδιος, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, η Μαριαλένα ήταν το στήριγμά του στις δύσκολες στιγμές.

«Μπαίνοντας στο παιχνίδι ξέρεις ότι υπάρχει πείνα, κακουχίες, σανίδι, πολύ δύσκολες συνθήκες. Το δυσκολότερο όλων είναι οι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες που αναγκάζεσαι να συμβιώσεις που δεν είναι επιλογή σου και ειδικά για εμάς που μπήκαμε αργότερα στο παιχνίδι. Το μόνο μας όπλο με τον Ηλία ήταν το αγωνιστικό και προσπαθήσαμε μέσα από αυτό να κερδίσουμε κάποια βήματα μπροστά. Υπήρξε στιγμή που ήθελα να φύγω από το Survivor, όταν δημιουργήθηκαν κάποιες εντάσεις», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Σάκης Κατσούλης πρόσθεσε επίσης: «Αντέδρασα, έμεινα μόνος… Πάλι καλά υπήρχε η Μαριαλένα γιατί θα ήμουν ακόμα πιο μόνος. Έτσι είναι το Survivor, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Για λίγα δευτερόλεπτα σκέφτηκα να αποχωρήσω όμως η Μαριαλένα ήταν εκεί, μου είπε ότι πρέπει να φανώ δυνατός. Έμεινα και σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος κι ευλογημένος που είμαι σε αυτή τη θέση».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε από την πλευρά της: «Στις κακές στιγμές του στο Survivor ήμουν δίπλα του να του θυμίζω ποιος είναι πραγματικά, τι έχει καταφέρει στη ζωή του, τι αξίζει πραγματικά… Ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, ότι πρέπει να είναι πάντα δυνατός, να έχει το κεφάλι ψηλά και όλα θα πάνε καλά. Ήμουν εκεί σε αυτές τις στιγμές να του το υπενθυμίζω».