Survivor: Ταραχή με τις νέες υποψηφιότητες – «Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου με ψέματα»

Survivor

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με την πλάτη στον τοίχο είναι οι κόκκινη ομάδα στο Survivor, αφού οι απανωτές ήττες έχουν προκαλέσει γκρίνιες. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Μελίνα Μεταξά έχουν δηλώσει πως έχουν πιεστεί ψυχολογικά από το κλίμα που επικρατεί και οι συζητήσεις άναψαν στα πηγαδάκια του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο χθεσινό επεισόδιο μία νέα κόντρα ήρθε στο προσκήνιο και ήταν ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Ηλία Μπόγδανο. Οι δύο παίκτες του Survivor αρπάχτηκαν άγρια και στην μέση των βολών τους βρέθηκε ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος προσπάθησε να κατευνάσει την ένταση. Όσον αφορά τον πρώτο αγώνα για την ασυλία, οι Μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν για άλλη μια φορά με τους κόκκινους να «πίνουν» το πικρό ποτήρι της ήττας. Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που βρέθηκε ξανά στην δεινή θέση να καταψηφίσει έναν παίκτη της και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, του οποίου η απόδοση συνεχίζει να παραμένει χαμηλή.

Απόψε διεξήχθη το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία και οι Μπλε κατάφεραν να υπερισχύσουν ξανά και να διατηρήσουν το σερί τους. Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η κάλπη έδειξε πως οι δύο νέοι υποψήφιοι απέναντι στον Βασάλο θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα. Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου. Ψέματα που δεν τα υιοθετεί η ομάδα μου. Αναφέρομαι στον Μπάρζτη και στον Μπόγδανο. Έχω πει αλήθειες και κάποιοι έχουν φοβηθεί. Προσπάθησαν να μου κάνουν κακό… Έχουν πει χίλια δύο ψέματα κι είναι μία φρικτή πραγματικότητα» ανέφερε απογοητευμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.