Survivor – Τάκης Καραγκούνιας σε Γιώργο Ασημακόπουλο: «Ειρωνεύεσαι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε δίκιο ότι είσαι κακός άνθρωπος»

Survivor

"Γιωργάκη, ειρωνεύεσαι έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι πατέρας σου", είπε ο 49χρονος Survivor στον συμπαίκτη του.

Ένταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο προκάλεσε η ήττα του πρώτου στο αγώνισμα επάθλου του Survivor All Star. Ο 49χρονος μισθοφόρος εκνευρίστηκε, όταν έχασε από τον Νίκο Μπάρτζη και δέχθηκε ειρωνικά σχόλια από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Άκουσε. Θα μάθεις κάτι στη ζωή σου, να ακούς. Θυσιάστηκα για την ομάδα μου και σήμερα η ομάδα μου θα κερδίσει. Σε ευχαριστώ που μου αποδεικνύεις ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε δίκιο για το πόσο ειρωνικός και κακός άνθρωπος είσαι», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας απευθυνόμενος στον συμπαίκτη του.

«Και μου είπε άτομο από την ομάδα σου ότι πήγες και έσβησες το όνομά μου από το θρανίο. Ψάξε ποιος είναι», πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους.

«Γιωργάκη, ειρωνεύεσαι έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι πατέρας σου. Ο πατέρας σου με περνάει μόνο 2 χρόνια και γυρίζεις και με ειρωνεύεσαι ρε», είπε φωνάζοντας ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Δεν σε ειρωνεύτηκα. Λες ψέματα μπροστά στα μάτια μας. Λες το ψέμα και το γυρνάς. Θέλει να κάνει το reality του», απάντησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο αποψινό Survivor All Star.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Τάκης Καραγκούνιας στο Συμβούλιο που ακολούθησε, η κατηγορία του προς τον Γιώργο Ασημακόπουλο για τη διαγραφή του ονόματός του από το θρανίο ήταν μία μπλόφα.