Survivor – Τάκης Καραγκούνιας: «Σαφώς τον έβρισα, το παραδέχομαι, όμως ποτέ σπίτι και οικογένειες»

Survivor

Δεν μάσησε τα λόγια του, ξανά, ο μισθοφόρος του Survivor All Star.

Κόντρα δίχως τέλος μοιάζει να είναι στο Survivor All Star αυτή ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη. Αν και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός προχώρησε σε αυστηρή παρατήρηση προς τους δύο παίκτες στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, εκείνοι μοιάζουν ανένδοτοι στα «καρφιά» που ανταλλάζουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Έτσι, στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που ήρθε τη νύχτα της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας απασφάλισε εκ νέου για τον αντίπαλο του. «Χθες βράδυ, στο συμβούλιο του νησιού, είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρτζη που έχει απογοητεύσει προφανώς πάρα πολλούς εκεί έξω με την συμπεριφορά του. Έναν Νίκο Μπάρτζη που πραγματικά μπροστά στις κάμερες το παίζει αδικημένο παιδί =, λαϊκό παιδί που όλοι τον αδικούν και είναι μόνος τους. Μόνο με τον φίλο του τον Ασημακόπουλο, το φερέφωνο του».

«Τον έβρισα. Σαφώς και τον έβρισα, το παραδέχομαι γιατί εγώ παραδέχομαι τι κάνω. Όμως ποτέ δεν έχω βρίσει ούτε σπίτι, που είπε, ούτε οικογένειες ούτε τίποτα. Κανένας δεν άκουσε να βρίζω, είναι καταγεγραμμένα όλα. Αν έχω βρίσει έστω αυτά που λέει, σπίτια και τέτοια, να το παίξουν, σας παρακαλώ πολύ, γιατί ποτέ δεν βρίζω σπίτια και οικογένειες. Ποτέ».

«Ο άνθρωπος είναι άλλα ντ’ άλλων, χάνω τα λόγια μου, ειλικρινά μιλάω. Κοροϊδεύει κόσμο, την ώρα που παίζεις σε ειρωνεύεται και προσπαθεί να σε ξεγελάσει, μετά το τέλος του παιχνιδιού συνεχίζει την ειρωνεία χαμηλόφωνα και περνάει δίπλα σου και σου την λέει. Κάνει τέτοια πράγματα πονηρά, κουτοπόνηρα όπως λέμε στο χωριό μου για να βγαίνει αυτός στον αφρό. Είναι ένα άτομο που πραγματικά θα μπορούσε να είναι νικητής αλλά, εγώ που ξέρω και όλοι εδώ που ξέρουμε ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης, δεν αξίζει να είναι καν εδώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.