Survivor: Τα σχόλια του αδελφού της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Στέλιο Χανταμπάκη

Survivor

Τι λέει ο αδελφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου για την ενημέρωση που έχουν σχετικά με το Survivor και πως σχολιάζει τη συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη;

Λίγες ώρες πριν το επεισόδιο του Survivor που αναμένεται με αγωνία, σχετικά με το τι έχει συμβεί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο αδελφός της τραγουδίστριας μίλησε στην Βαλεντίνη Ράντη και στην εκπομπή «Όλα Καλά».

[dfp_ads id=236982]

«Δεν ξέρουμε αν θα φύγει ή δε θα φύγει. Περιμένουμε πως και πως να μας απαντήσουν. Να μας πουν αν έφυγε ή δεν έφυγε. Θα χαρώ και με τις δυο μεριές. Και να μείνει θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε, αν βγει έξω θα την αγαπάμε και θα την έχουμε κοντά μας. Τώρα αυτή αποφασίζει. Να είναι καλά και τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν. Να είναι καλά είτε μέσα είτε έξω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θα έπαιρνε την απόφαση να εγκαταλείψει το παιχνίδι;

«Μπορεί. Γιατί έχουμε μάθει διάφορα από αριστερά και δεξιά.»

Σχετικά με την συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη και τα όσα είπε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου πως ήθελε ντάντεμα: «Εγώ δεν το είδα καθόλου και με λίγα λόγια δεν θέλω να ασχοληθώ καν. Είναι απλό δεν ξέρει την αδελφή μου. Να πάει στο καλό, να πάει στην οικογένεια του, στο παιδί του.»

Καταλαβαίνω ότι την αγαπάτε πολύ την αδελφή σας…

Εγώ δεν θέλω κανέναν να κράξω…

Και δεν θέλετε να στεναχωριέται και η Ειρήνη…

Αυτό είναι σίγουρο.