Survivor: Τα πρώτα μαχαίρια στους Μαχητές – «Και γω θα μπορούσα να λιαστώ και να κάνω dolce vita»

Survivor

Ξεσπάθωσε κατά πάντων ο παίκτης του Survivor!

Δεν άργησαν πολύ να βγουν τα μαχαίρια στο νέο Survivor καθώς, μόλις στο δεύτερο επεισόδιο, το βράδυ της Τρίτης παρακολουθήσαμε τα πρώτα… πικάντικα σχόλια από τους παίκτες στην κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, στην παραλία των Μαχητών, ο fashion designer Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε δηλώσεις και «έδωσε» κάποιους συμπαίκτες του.

«Θεωρώ πως ο Κώστας και η Σοφία, μεταξύ τους, έχουν πολύ καλή χημεία. Όπως και γω, στην καθημερινότητα μου, στην πραγματική ζωή εκτός του παιχνιδιού, θα μπορούσα να τους κάνω παρέα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μαχητών του νέου Survivor. «Ο James είναι ένα άτομο που δεν ενεργεί στην ομάδα και τον περισσότερο χρόνο του αρέσει να κοιμάται στην καλύβα¨.

«Όλοι κουραζόμαστε. Σαφώς και γω θα μπορούσα να λιαστώ και να κάνω dolce vita» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για να καταλήξει πως «η Μαριπόζα, μάλλον, είναι η πριγκίπισσα της καλύβας μας γιατί τις περισσότερες ώρες την βλέπω να κοιμάται και να λιάζεται στην παραλία. Πράγμα που αυτό δεν βοηθάει για το γενικό σύνολο».

Και μάλλον οι πρώτες αντιπάθειες στο νέο Survivor φάνηκαν…