Survivor: Τα ‘πήρε ο Πάνος Καλλίδης με την ψήφο του Τζέιμς Καφετζή – «Δεν μου άρεσε καθόλου»

Survivor

Τι συνέβη στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης;

Μετά την υποψηφιότητα του Πάνου Καλλίδη στο Survivor, στο επεισόδιο της Τετάρτης, δεν επικράτησε και ιδιαίτερη ηρεμία στην παραλία των Μπλε. Πιο συγκεκριμένα, οι λόγοι για τους οποίους ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρησε δεν κάλυψαν ιδιαίτερα τόσο τον ίδιο όσο και τους φίλους του.

Πιο συγκεκριμένα, στην έναρξη του επεισοδίου, ο Πάνος Καλλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χρησιμοποίησε την ιδιότητα μου ως τραγουδιστή, εάν είμαι συμπαθής ή όχι, για να διώξει ένα από τα δύο παιδιά. Την χρησιμοποίησε ως όπλο στα χέρια του. Γιατί; Όταν του ζήτησα να με ψηφίσει, το έκανα για να αναλάβω τις ευθύνες μου για τις τέσσερις ήττες».

«Όταν ξεκίνησε να αγορεύει, ξεκίνησε με έναν περίεργο τρόπο φτιάχνοντας τα σενάρια πως του έχει πει και ο Μπάρτζης να τον ψηφίσει. Εκ του ασφαλούς, βέβαια, γιατί δεν θα τον ψήφιζε ποτέ ο Τζέιμς τον Μπάρτζη. Ήταν σίγουρος ότι δεν θα φύγει ο τραγουδιστής, ο επώνυμος, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής! Τον άκουσα να λέει κάτι τέτοια πράγματα και να αναρωτιέται «και ποιον να βάλω; Τον αγρότη από την Κόρινθο;». Δηλαδή, εντάξει, σενάριο, που δεν μου άρεσε καθόλου» πρόσθεσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Με τη σειρά του, όμως, ο Τζέιμς Καφετζής προσπάθησε να στηρίξει την απόφαση του.

Μένει να δούμε εάν θα παραμείνει στο Survivor ο Πάνος Καλλίδης…