Survivor: Τα ‘παιξε μες στη νύχτα η Μέη – «Έπεσε πάνω μου ποντίκι»

Survivor

"Δεν ξεκολλούσε από πάνω μου! Ήταν σαν μια τεράστια χλαπάτσα πάνω στο χέρι μου" τόνισε η παίκτρια του Survivor.

Μια πολύ διαφορετική νύχτα έμελλε να βιώσει στο Survivor η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου όπως παρακολουθήσαμε, απολαυστικά ομολογουμένως, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Και αυτό γιατί ένα… ποντικάκι θέλησε να πέσει στην αγκαλιά της!

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η ομάδα του Survivor είχε πέσει για ύπνο στην καλύβα της, ένα ποντίκι έπεσε ακριβώς πάνω στην Μέη και την τρόμαξε όσο τίποτα άλλο! Αποτέλεσμα είχε να αρχίσει η παίκτρια να ουρλιάζει και να τρομοκρατήσει και όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

«Χθες δεν ήταν το καλύτερο μου βράδυ. Γενικώς κάθε βράδυ ακούμε χρατς χρατς οπότε είμαστε συνηθισμένοι ότι κάτι περπατάει εκεί πάνω. Κάποιο ζωάκι, κάποιο ποντικάκι, έτσι το έχω πάντα εγώ στο μυαλό μου.  Ήταν ένα μεγάλο πράγμα που έκανε πάρα πολύ μεγάλη φασαρία! Ξυπνήσαμε όλοι και λέμε «τι είναι αυτό, τόσο μεγάλο;». Το πήγαμε στην πλάκα και είπαμε ότι σίγουρα θα είναι κάποιο μεγάλο ποντίκι που θα μαλώνει με κάποιο άλλο και θα έχουν καβγά, θα παίζουν πυγμαχία ή θα μαλώνει με την γκόμενα του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου μιλώντας, το επόμενο πρωί, στην κάμερα του Survivor. «Ακούω ένα γκντουμπ και νιώθω πάνω στο χέρι μου, σαν χλαπάτσα, να με έχει αγκαλιάσει το ποντίκι και ρίχνω μια τσιρίδα! Άρχισα να κάνω σαν την τρελή και δεν ξεκολλούσε από πάνω μου! Ήταν σαν μια τεράστια χλαπάτσα πάνω στο χέρι μου! Προφανώς και δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ».

Επικές στιγμές, σε κάθε περίπτωση, για την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου στο Survivor…