Survivor: Τα “καρφιά” του Σπαλιάρα κατά πρώην συμπαικτών του! «Δημιουργούσαν άσχημες καταστάσεις…»

Survivor

«Εντάξει, κι εδώ έχουμε κάποιες φορές τσιτώσει και εντάσεις, αλλά καμία σχέση. Κανένας από εδώ δεν είχε στρατηγική άσχημη…»

Σε συζήτηση που είχαν οι Μαχητές του Survivor, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε ξανά για το γεγονός ότι περνάει καλύτερα με τη νέα του ομάδα και έριξε τα καρφιά του σε πρώην παίκτες των Διασήμων.

[dfp_ads id=236982]

Η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου “αδειάζει” τους Μαχητές! «Γι’ αυτό έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο…»

«Το έχω πει πολλές φορές και νομίζω ότι καταλαβαίνετε ότι λέω αλήθεια και ο κόσμος το καταλαβαίνει, ότι από εκεί δεν περνούσα τόσο καλά. Φτάσαμε σε σημείο που πήγαμε στο έπαθλο επικοινωνίας και ήταν η μάνα μου και ο αδελφός μου και μου λένε σε βλέπουμε να χαμογελάς και χαμογελάμε και εμείς. Δηλαδή, τι άλλο να δεις; Μέχρι η μάνα μου το κατάλαβε. Και φαντάζομαι για να το βλέπει η μάνα μου, το βλέπει και όλος ο κόσμος. Αφού ξαφνικά άρχισα να χαμογελάω.

«Η Λάουρα μας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μας! Έχει καλό υποκριτικό ταλέντο»

Εντάξει, κι εδώ έχουμε κάποιες φορές τσιτώσει και εντάσεις, αλλά καμία σχέση. Κανένας από εδώ δεν είχε στρατηγική άσχημη και από εκεί υπήρχαν κόντρες έντονες. Τέλος πάντων, τώρα έχουνε, οι περισσότεροι που δημιουργούσαν άσχημες καταστάσεις και στην αντίπαλη ομάδα έχουν φύγει. Δεν υπάρχουν στην αντίπαλη ομάδα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω. Πάντως, δεν θα ήθελα να ξαναπάω από εκεί», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.