Survivor – Τα «έχωσαν» στην Μαριαλένα: «Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω η ψήφος σου»

Survivor

Ερωτηματικά προκαλεί η Μαριαλένα στο Survivor.

Πολικό είναι το κλίμα στο Survivor με αφορμή τις ψήφους της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Τόσο η Μελίνα Μεταξά όσο κι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπορούν να καταλάβουν το σκεπτικό της συμπαίκτριάς τους κι έβαλαν εναντίον της.

«Για ακόμα μία φορά υποψήφια. Γνώριμη αυτή η θέση. Με πείραξες κάπου βαθιά μέσα μου ότι με ψήφισε η Μαριαλένα γιατί είχε πει ότι στηρίζει τις γυναίκες που έχουν μείνει δύο. Όντως είμαστε δύο πολύ καιρό και παίζουμε με τις δύο αντίπαλες. Εγώ το κράτησα. Μαριαλένα εφιάλτες είδες που με ψήφισες;» είπε η Μελίνα για την Μαριαλένα στο Survivor.

«Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω η ψήφος σου. Με έχει μπερδέψει πάρα πολύ το σκεπτικό της Μαριαλένας. Ακούω ότι δεν ψηφίζω φίλο, δεν ψήφιζε τότε τον Κωνσταντινίδη και μετά ψήφισε εμένα. Πάει η φιλία και μετά ανέφερε την γυναικεία αλληλεγγύη και χθες ψήφισε γυναίκα. Δεν με βοηθάς Μαριαλένα. Θέλω να τα βρούμε και να είμαστε όπως παλιά. Τώρα λέει θα βάλω την αγωνιστικότητα. Λέει ο Βασάλος θα ψηφίσει Μελίνα και βγήκα αληθινός. Έπεσα μέσα κι εκτέθηκες για ακόμα μία φορά Μαριαλένα μου» είπε μπερδεμένος ο Βασάλος από τη στάση της φίλης του στο Survivor.