Survivor: Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη απαντά στον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Survivor

Η Όλγα Πηλιάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχολιάζει για τον καβγά του συζύγου της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor.

Η ένταση ανάμεσα σε Στέλιο Χανταμπάκη και Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor κλιμακώθηκε όταν το μοντέλο απευθυνόμενο στον εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι, σχολίασε: «Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή».

«Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος» ακούσαμε να λέει ο Ντάνος στην συνέχεια του επεισοδίου στο Survivor.

Δείτε εδώ τον καβγά τους!

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Όλγα Πηλιάκη, η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, απαντά με τον τρόπο της στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσευχή, θεωρώντας ως ειρωνεία και προσβολή τα λόγια του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Τον τιμάμε και εμείς το σταυρό και βουτάμε και στα παγωμένα νερά για αυτόν. #survivor #survivorgreece2017 #stelioshantampakis #teamxantampakis #eimai mazi sou mexri to telos» έγραψε η Όλγα Πηλιάκη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από παλαιότερο θέμα του zappIT, όταν ο Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με τον φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Μανίκα είχαν βουτήξει στα παγωμένα νερά για να πιάσουν το σταυρό.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!