Survivor: Συνέχεια στην κόντρα Χανταμπάκη – Αγγελόπουλου! Τι είπαν οι δύο άντρες;

Survivor

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα οι δύο παίκτες!

Η κόντρα μεταξύ Στέλιου Χανταμπάκη και Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor δεν φαίνεται να έχει λήξει, ύστερα από τις εκατέρωθεν δηλώσεις στο συμβούλιο του νησιού. Στο σημερινό επεισόδιο, οι δύο άντρες ξεκαθάρισαν τη στάση τους στην κάμερα, ωστόσο, από την πλευρά του Αγγελόπουλου δεν φαίνεται να έχει λήξει η υπόθεση.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν ξέρω γιατί ζήτησα συγγνώμη από τον Στέλιο. Να σας πω ότι ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν ήθελα να φανώ αγενής μπροστά στον Λάμπρο; Δεν πηγαίνει κάπου στοχευμένα το συγγνώμη, νομίζω ότι τα πράγματα μιλούν από μόνα τους. Δεν το έκανα γιατί αισθάνομαι ότι φταίω κάπου», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ζήτησα συγγνώμη από τον Γιώργο γιατί προσωπικά θέλω να καταλάβει ότι δεν έχω κάτι μαζί του. Λάθος μου που ειρωνεύτηκα, ανέλαβα το μερίδιο της ευθύνης μου. Ο Γιώργος μου ζήτησε αφού του το ζήτησε ο Λάμπρος, θεωρώ πως αν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα του λόγου του, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Αν ήταν επειδή το ζήτησε ο Λάμπρος, αυτό θα φανεί όταν κάνουμε μια κουβέντα μόνοι μας», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.