Survivor: Συμπλήρωσαν την τελική τετράδα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Survivor

Survivor: Οι τέσσερις παίκτες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Μπαρούτι μυρίζει η ατμόσφαιρα στο Survivor καθώς τα νέα μέτωπα που έχουν ανοίξει στον Άγιο Δομίνικο είναι αρκετά.

Οι εξορμήσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, του Σάκη Κατσούλη, της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου έγιναν έντονο αντικείμενο συζήτησης με πολλούς συμπαίκτες τους να αντιδρούν για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες. Ανάμεσα στις αντιπαραθέσεις που παρακολουθήσαμε ήταν αυτής της Καρολίνας με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και του Σάκη με τον Νίκο Μπάρτζη.

Μέσα σε αυτό το ντόμινο εξελίξεων πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor ψηφίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος ένιωσε μια αδικία με βάση την απόδοσή του. Στο χθεσινό συμβούλιο και μετά την ήττα των Διασήμων, η κάλπη έδειξε πως ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, τόσο λόγω της μειωμένης του απόδοσης στα αγωνίσματα όσο και λόγω των συγκρούσεων που πυροδοτεί.

Απόψε ακολούθησε το τρίτο αγώνισμα για την ασυλία με τους Κόκκινους και τους Μπλε να βάζουν στην άκρη τα προβλήματα που προέκυψαν, αφού κάθε τους λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο. Η Μπλε ήταν η ομάδα που έχασε κι έτσι έβγαλε στον τάκο άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα δει την πόρτα της εξόδου από το Survivor;