Survivor: Συγκινημένος ο Τανιμανίδης αιφνιδίασε τους Μαχητές με την ανακοίνωσή του!

Survivor

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τους παίκτες των Μαχητών. Σε πολύ μικρότερο επίπεδο είναι δύσκολη και για μένα γιατί καλούμαι κάποιες φορές να…».

Οι Διάσημοι κέρδισαν απόψε το μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ολόκληρο απόγευμα με φίλους και συγγενείς. Μετά το τέλος του αγώνα οι Μαχητές ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένοι που έχασαν το συγκεκριμένο έπαθλο, ωστόσο, ο Σάκης Τανιμανίδης τους αιφνιδίασε ευχάριστα. Ο γνωστός παρουσιαστής συγκινημένος τους ανακοίνωσε και θα μπορέσουν να περάσουν λίγες στιγμές με τους ανθρώπους τους.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τους παίκτες των Μαχητών. Σε πολύ μικρότερο επίπεδο είναι δύσκολη και για μένα γιατί καλούμαι κάποιες φορές να εφαρμόσω τους κανόνες ενός δύσκολου παιχνιδιού. Κανόνες, οι οποίοι θεωρώ ότι είναι σκληροί. Εδώ μέσα μπήκατε γνωρίζοντας τη δυσκολία του Survivor. Μπήκατε γεμάτοι πάθος και θέληση για τη νίκη.

“Κατέρρευσαν” Βιργινία και Κατερίνα βλέποντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Αλίμονό μας αν σήμερα θεωρούμε ότι αυτό που ζούμε ή μάλιστα αυτό που ζείτε είναι μέρος ενός παιχνιδιού και τίποτα περισσότερο. Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας πολύ όμορφης και ανθρώπινης στιγμής που ξεπερνάει τα τηλεοπτικά δεδομένα. Γι’ αυτό, λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να παραμερίσω τον ρόλο μου σαν παρουσιαστής…

Η Λάουρα Νάργες ανατρέπει αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα για τον Μιχάλη Μουρούτσο!

Να μιλήσω απλά σαν άνθρωπος και να σας πω ότι δεν δέχομαι, αλλά και κανένας μας εδώ πέρα δεν θα δεχόταν να λήξει αυτή η μέρα χωρίς να μπορέσετε εσείς να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και αυτοί να αγκαλιάσουν εσάς. Έτσι λοιπόν σε λίγο και εσείς θα περάσετε, όχι ένα ολόκληρο απόγευμα όπως οι νικητές, αλλά κάποιες στιγμές, λίγο χρόνο, με τους ανθρώπους σας που ταξίδεψαν από την Ελλάδα μέχρι την άλλη πλευρά του πλανήτη για να σας δουν», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε τι έγινε στο Survivor…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!