Survivor: Στο στόχαστρο ο Γιώργος Κατσαούνης για «εσχάτη προδοσία»

Survivor

"Ποιος Μυρμιδόνας θα πούλαγε τον στρατό του, ποιος λοχαγός θα πούλαγε τον λόχο του και ποιος Θεσσαλός θα πούλαγε την ομάδα του;"

Εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη στράφηκαν οι Μαχητές στο Survivor, μετά τις αποκαλύψεις του ότι έκαναν στημένο παιχνίδι γιατί η Παρασκευή Σταματοπούλου ήθελε να βγει υποψήφια και να αποχωρήσει.

Η ομάδα του είχε λίγο διαφορετική άποψη κι ανέφερε ότι τους «πουλάει» σε όλο τον κόσμο. Τα βέλη άρχισαν να πέφτουν βροχή από τους συμπαίκτες του, λέγοντας ότι είναι αναξιόπιστος και βάζει μπροστά τον εγωισμό του και τις αντιπαραθέσεις του, κάνοντας κακό στην ομάδα. Ο Σάββας Κάλφας ανέφερε πως η ομάδα τα δίνει πάντα όλα και μόνο αν έχαναν, θα έκαναν τον χατίρι της Παρασκευής. «Είναι ωραίο να μας πουλάει έτσι. Είσαι ανάξιος εμπιστοσύνης κι η πράξη είναι εσχάτη προδοσία».

Μάλιστα, στην συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας έβγαλε πύρινο λόγο εναντίον του: «Θέλω μια ειλικρινή απάντηση. Ποιος Μυρμιδόνας θα πούλαγε τον στρατό του, ποιος λοχαγός θα πούλαγε τον λόχο του και ποιος Θεσσαλός θα πούλαγε την ομάδα του; Να εκθέτει ανεπανόρθωτα την ομάδα του σε όλον τον κόσμο απέναντι σε ένα ηθικό σκοπό και στην ομόφωνη γνώμη της ομάδας, που συμφωνήσαμε σε περίπτωση ήττας. Ποιος μπορεί να ανέχεται τις αψιμαχίες του, τα νεύρα του, τους διαξιφισμούς και την προκλητικότητά του απέναντι στον Γιωρίκα. Ποιος πρέπει να ντραπεί για αυτά; Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για την ομάδα μου για την συμπεριφορά του από την πρώτη στιγμή.

Θέλω να απέχω από όλη αυτήν την ξεδιάντροπη και προκλητική στάση του. Του έχω σώσει την γούνα έξι επτά φορές με συμβουλές που του έχω δώσει. Βάζει μόνο το εγώ του απέναντι σε όποια νίκη της ομάδας μας. Για να τσακώνεται και να προκαλεί πάντα ανούσια κι άσκοπα, δημιουργώντας εντάσεις.»