Αποφασισμένη για να διανύσει την μεγαλύτερη δυνατή διαδρομή στον φετινό κύκλο του Survivor μοιάζει η Φωτεινή Καλεύρα, όπως μας επισήμανε στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.
Σ’ αυτό, λοιπόν, η γοητευτική παίκτρια της ομάδας των Επαρχιωτών ήρθε η σειρά να συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ξεκαθαρίζοντας τόσο τους προσωπικούς της στόχους όσο και τα στοιχεία που διακρίνουν, κατά την ίδια πάντα, τις γυναίκες που ζουν μακριά από την πρωτεύουσα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, η 34χρονη Φωτεινή εκμυστηρεύτηκε αρχικά στην κάμερα του Survivor πως “η αλήθεια είναι ότι, όταν ήμουν μικρή, μου είχε πει η μαμά μου “θες να σε ντύσω cheerleader;” και της απάντησα “ναι”. Έτσι, πήγα σε μια σχολή, ξεκίνησα να κάνω το cheerleading και από τότε νομίζω ότι με κυνηγάει”.
“Καθημερινά συναναστρέφομαι στη δουλειά μου με πάρα πολλές γυναίκες και από την επαρχία, Επαρχιώτισσες δηλαδή και από την Αθήνα, Αθηναίες θα έλεγα. Η διαφορά είναι ότι στην επαρχία, εμείς, είμαστε πάρα πολύ δυναμικές, ό,τι καταφέρνουμε το θέλουμε και δεν φοβόμαστε να αλλάξουμε μια πρίζα ή μια λάμπα. Γενικά, δεν φοβόμαστε να κάνουμε πολλά πράγματα”.
“Τα παίρνουμε όλα στα χέρια μας και προχωράμε, “ναι, θα τα καταφέρω” λέμε. Οι γυναίκες Αθηναίες θα έλεγα πως δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν. Οπότε πιστεύω ότι τις έχουμε! Στο Survivor Μπαίνω για να πάρω τα χρήματα, αυτός είναι ο στόχος και γι’ αυτό μπαίνω ” συμπλήρωσε, ακόμα, η προπονήτρια cheerleading από τη Μεγαλούπολη Αρκαδιας στο νέο επεισόδιο του Suvrivor, το βράδυ της Τετάρτης, στον ΣΚΑΪ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ