Survivor: Στην αντεπίθεση η Ελευθερία Ελευθερίου – «Από MVP ριάλιτι παίκτρια κατέληξα MVP αγωνιστικά»

Survivor

"Δεν νομίζω ότι χαίρονται ιδιαίτερα που φέρνω πόντους" εξηγεί η παίκτρια των Διασήμων στο Survivor.

Όχι μία αλλά… δύο ολόκληρες νίκες στα τελευταία αγωνίσματα του Survivor All Star έχει φέρει η Ελευθερία Ελευθερίου στην ομάδα των Μαχητών και το πήρε πάνω της! Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης αφήνοντας αιχμές για τις επόμενες πληροφορίες.

Ειδικότερα, μόλις στις δύο νίκες, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου ότι, αν παραμείνω στο παιχνίδι, θα αφοσιωθώ κυρίως στον σκοπό για τον οποίο είμαι εδώ πέρα. Δεν κάνω παρέα ούτε με τους μεν ούτε με τους δεν. Δεν αράζω σε κανενός την παρέα γιατί οι μεν σχολιάζουν τους δεν και οι δεν σχολιάζουν τους μεν. Δεν θέλω να εμπλέκομαι σε μια τέτοια διαδικασία, προφανώς και δεν μπορώ να κάτσω με τον Μπάρτζη και με τον Σπύρο για ευνόητους λόγους αλλά ούτε και με την παρέα που είναι ο Μάριος για επίσης ευνόητους λόγους».

«Από MVP ριάλιτι παίκτρια κατέληξα σε MVP αγωνιστικά! Ενοχλήθηκα πάρα πολύ με το σχόλιο το οποίο άκουσα, πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εδώ πέρα εκτός από ριάλιτι. Ήταν κακό, πάρα πολύ κακό και ο λόγος που βρίσκομαι στο Survivor All Star είναι για να αγωνιστώ».

«Δεν νομίζω ότι χαίρονται ιδιαίτερα που φέρνω πόντους, παρόλο που έχω πάει τα παιχνίδι στο 9-9 και στα flag race, γιατί δεν θα έχουν ποιον να ψηφίσουν μετά» πρόσθεσε η τραγουδίστρια και παίκτρια της μπλε ομάδας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης.