Survivor: Στα «μαχαίρια» Βασάλος και Αγόρου – «Χρησιμοποιεί αχρείαστα μέσα για να κερδίσει»

Survivor

Ανέβηκαν οι τόνοι στο αποψινό Survivor ανάμεσα στους δύο άντρες.

Ένα επίμαχο περιστατικό συνέβη κατά τον αποψινό αγώνα ασυλίας του Survivor All Star ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νικόλα Αγόρου.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι δύο άντρες «συναντήθηκαν» κάπως άτσαλα μέσα στον στίβο μάχης, στην προσπάθειά τους να περάσουν κάτω από ένα εμπόδιο. Το γεγονός αυτό ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος θεώρησε πως ο συμπαίκτης του το έκανε επίτηδες, προκειμένου να του… σπάσει τον τσαμπουκά.

Κ.Β: Πρόσεξε το λίγο την άλλη φορά.

Ν.Α: Ένα τζαρτζάρισμα ήταν, δεν υπήρχε ένταση.

Κ.Β: Μου το ‘κανες τρεις φορές, ρε φίλε, χωρίς λόγο.

Ν.Α: Να σε άφηνα να περάσεις; Υπήρχε κοινό πέρασμα.

«Τζαρτζαρίστηκαν χωρίς λόγο μέσα στον στίβο μάχης, ενώ είχε ο καθένας τον χώρο του. Για να τζαρτζαριστεί κάποιος στον σημερινό στίβο μάχης, σημαίνει ότι κάποιος το έκανε επίτηδες. Προφανώς και δεν άρεσε αυτό στον Κωνσταντίνο, ούτε εμένα θα μου άρεσε, γιατί είναι επικίνδυνο, μπορεί να χτυπήσεις. Αυτό δεν λέγεται fair play», σχολίασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είναι ανταγωνιστικός και καμιά φορά χρησιμοποιεί αχρείαστα μέσα για να κερδίσει. Και σε προηγούμενο αγώνα με το έρπειν μού είχε πιάσει το πόδι. Εφόσον χωράμε και οι δύο, για ποιον λόγο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία;», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Του την… είπα. Καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.