Survivor – Στα χαρακώματα πριν τον αγώνα: «Πας να με διαβάλλεις»

Survivor

"Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι κρυφάκουγε" τόνισε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor All Star.

Μια έντονη επίθεση λίγο πριν τον νέο αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star, το βράδυ της Τρίτης, δέχθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τον Τάκη Καραγκούνια. Με τον μισθοφόρο της κόκκινης ομάδας, δε, συμφώνησε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος υποστηρίζοντας πλήρως τα λεγόμενα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας τόνισε στον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό πως «ο Γιώργος είχε στήσει αυτί απ’ έξω, ο Γιώργος ο δορυφόρος, βγήκε ο Βασάλος ξεκάθαρα του είπε «άμα θες, έλα μέσα να ακούσεις καλύτερα» γιατί κρυφάκουγε ο Ασημακόπουλος. Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι κρυφάκουγε. Μόλις κατάλαβε ότι είναι έξω και ακούει κάτι, ο Ηλίας έφυγε από τακτ. Ο Γιώργος παρέμεινε και είναι το μόνο σίγουρο γιατί τον είδαμε. Μιλάγαμε σαν ομάδα και λέγαμε κάποιους προβληματισμούς και κάποια πράγματα. Ούτε μάλωσε κανένας, ούτε τσακωθήκαμε».

«Θέλω να πω στον Τάκη πως δεν κρυφάκουγα καθόλου. Ήμασταν με τον Ηλία και μαζεύαμε προσανάμματα για την φωτιά και ακούγαμε τον Τάκη να ωρύεται και να φωνάζει. Φώναζες πάρα πολύ έντονα και σε άκουσε όλη η παραλία» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον μισθοφόρο της κόκκινης ομάδας να τον αμφισβητεί εκ νέου ανοιχτά.

«Τώρα πας να με διαβάλλεις! Δεν έχω θέμα. Δεν ασχολούμαι καθόλου μαζί σου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε τη νύχτα της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.