Survivor: Στα χαρακώματα Άρης και Τάκης – «Αυτός ο άνθρωπος για εμένα είναι μηδέν»

Survivor

Δεν λέει να κοπάσει η αντιπαράθεση του Τάκη Καραγκούνια και του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor.

Δια πυρός και σιδήρου συνεχίζει να περνά η σχέση του Τάκη Καραγκούνια και του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor. Ο ένας δεν αντέχει την παρουσία του άλλου και το δηλώνουν με κάθε τρόπο.

«Με τον άνθρωπο που λέγεται Τάκης Καραγκούνιας δεν θέλω πλέον να έχω ούτε καλημέρα κι αν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε στο οπτικό μου πεδίο… Μετά τα όσα έχουν γίνει μεταξύ μας, αυτός ο άνθρωπος για εμένα είναι μηδέν» είπε ο Άρης στο Survivor.

«Αυτό που είπε ο Σοϊλέδης ότι δεν θέλει ούτε καλημέρα από εμένα. Του την έχω κόψει εδώ κι 1,5 μήνα. Ούτε ένα γνέψιμο του κεφαλιού  ου δεν του κάνω. Δεν θέλω να υπάρχει… Δεν πρόκειται να συγχωρήσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο για αυτό που έχει κάνει και περισσότερο για αυτά που έχει πει. Στο τέλος της γραφής που λέμε στο χωριό μου, βλέπει ο κόσμος κι η συμμορία έχει αρχίσει να αποδεκατίζεται. Έφυγε η Σοφιάννα, ο μάγκας ο Κατσαούνης κι ο Απόστολος. Έχουν φύγει αρκετοί από αυτήν τη συμμορία. Χάνονται τα ψηφουλάκια» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας από τη μεριά του για την κόντρα του με τον Άρη στο Survivor.