Survivor: Στα χαρακώματα Άννα Μαρία Βέλλη και Τριαντάφυλλος – «Δεν είσαι τίμιος»

Survivor

Τι συνέβη ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες στο συμβούλιο του Survivor;

Μια έντονη λεκτική διαμάχη είχαν, στο Survivor της Δευτέρας, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Τριαντάφυλλος όταν βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Μια διαμάχη που ξεκίνησε από το αγώνισμα ασυλίας της ίδιας ημέρας.

Εκεί, η νεαρή παίκτρια των Μπλε αναφώνησε μια λέξη που δεν άρεσε και τόσο στον τραγουδιστή. Μια λέξη η οποία, ωστόσο, όπως έσπευσε να μαζέψει η Άννα Μαρία Βέλλη λίγες ώρες αργότερα δεν απευθυνόταν στον Τριαντάφυλλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά στο συμβούλιο των δύο ομάδων στο Survivor πως «δεν έβρισα εσένα, Τριαντάφυλλε μου, ήταν μια έκφραση που μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν ήταν προσωποποιημένη πάνω σου. Από κει και πέρα έγινε ένα σκηνικό, με κοίταξες στα μάτια πριν ξεκινήσει ο αγώνας, γελάσαμε και μετά έκανες ότι δεν έγινε ποτέ. Και μετά σου είπα ότι δεν είσαι τίμιος».

«Το είπα για πλάκα και χαβαλέ! Δεν θέλω όμως να ακουστεί ότι χαρακτήρισα έναν άνθρωπο με αυτή τη λέξη… Ήταν πάνω στα νεύρα μου αλλά δεν ήταν προς το πρόσωπο σου. Ήταν μια λέξη που λέμε όλοι μας» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η παίκτρια των Μπλε.

«Τελείωσε! Άννα Μαρία τέλος… Το είδε όλος ο κόσμος» απάντησε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος εμφανώς εκνευρισμένος με την πρώην συμπαίκτρια του. «Το δέχομαι».

Αναμένουμε να δούμε πως και αν θα συνεχιστεί αυτή η κόντρα στο Survivor…