Survivor Spoiler: Τα μαγειρέματα φέρνουν τριπλή υποψηφιότητα

Survivor

Survivor All Star, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Ο πόλεμος μεταξύ Νίκου Μπάρτζη και Σπύρου Μαρτίκα δε λέει να κοπάσει στο Survivor All Star και σύντομα οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να διαλέξουν… στρατόπεδο. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα; Ποιος είναι τελικά ο «μάγειρας» της Μπλε ομάδας;

«23η φορά υποψήφιος! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Ένας αγώνας ασυλίας φέρνει τις δυο ομάδες στα όριά τους καθώς όποια χάσει θα οδηγηθεί σε ένα Συμβούλιο όπου θα πρέπει να βγάλει άλλους δυο υποψήφιους. Τα περιθώρια στο Survivor All Star έχουν στενέψει και κανείς δε νιώθει ασφαλής…

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και τα οποία σας μεταφέρουμε κάθε φορά με επιφύλαξη, ο αποψινός αγώνας ασυλίας ανήκει για άλλη μία φορά στους Κόκκινους. Ο ομάδα του Σάκη Κατσούλη φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τις δυνάμεις της και στέλνει για δεύτερη σερί φορά τους Μπλε στην κάλπη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την ψηφοφορία της Μπλε Ομάδας προκύπτουν όχι δύο αλλά τρία ονόματα: Ρία Κολοβού, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor All Star, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.