Survivor Spoiler: Στο ίδιο έργο θεατές με την κλειδωμένη πρώτη υποψηφιότητα

Survivor

Τον πετούν, ξανά, στον τάκο χωρίς πολλά πολλά στο Survivor All Star.

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor και οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα πρέπει να διαχειριστούν την τελευταία αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από τον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι μιας και πέραν την αποχώρηση ήρθαν να ανάψουν φωτιές και οι  δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Αφήνοντας όμως τα πάντα στην άκρη, οι δυο ομάδες θα κληθούν να ξεχυθούν εκ νέου στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία για τη νέα εβδομάδα.

Με τι ψυχολογία άραγε θα κατέβουν οι Διάσημοι αυτή τη φορά σε ένα αγώνισμα συνεργασίας; Ποια ομάδα θα κληθεί να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση; Με ποιο κριτήριο θα ψηφίσουν οι διαγωνιζόμενοι στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα προς ώρας spoilers, τα οποία και όπως πάντα σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την πολυπόθητη πρώτη νίκη καταφέρνουν να κερδίσουν οι Διάσημοι του Survivor All Star. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι Μαχητές  να έχουν τον πρώτο λόγο στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού από όπου και φαίνεται να βγαίνει για μια ακόμα φορά στον τάκο ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

:

Όλα αυτά, βέβαια, θα επιβεβαιωθούν ή όχι στο επεισόδιο του Survivor All Star απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.