Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει την αποψινή ασυλία;

Survivor

Ποιος θα κερδίσει απόψε την ατομική ασυλία στο Survivor και ποιον θα ψηφίσει προς αποχώρηση;

Νικητής της πρώτης ασυλίας του Survivor ήταν αυτή τη βδομάδα ο Σάκης, ο οποίος έδωσε υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα. Τη δεύτερη ασυλία κέρδισε η Μαριαλένα, η οποία έδωσε με τη σειρά της ως δεύτερη υποψήφια την Ελένη. Οι αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές δεν έλειψαν…

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor έχουμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας με το νικητή του να ανακοινώνει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει απόψε ποιοι από τους 3 παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor ενώ η αποχώρηση του παίκτη με τις λιγότερες ψήφους, θα γίνει την Κυριακή.

Θυμίζουμε πως το πρόγραμμα των αγωνισμάτων στο Survivor έχει αλλάξει. Πλέον, τις Κυριακές θα διεξάγονται διεθνείς αγώνες με τη συμμετοχή Τούρκων και Ρουμάνων παικτών. Τα αγωνίσματα ασυλίας πραγματοποιούνται από εδώ και πέρα τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη.

Τις τρεις ασυλίες θα διεκδικούν όλοι οι παίκτες και μόνο ο εκάστοτε νικητής θα έχει το δικαίωμα να ψηφίσει αυτό που επιθυμεί να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Έτσι, μετά την Καρολίνα και την Ελένη οι οποίες βρίσκονται στον τάκο αυτή την εβδομάδα στο Survivor, μένει ο αποψινός αγώνας.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με μεγάλη επιφύλαξη καθώς κάποιες φορές -όπως χθες- δεν ισχύουν, την αποψινή ατομική ασυλία φέρεται να κερδίζει ο Ηλία Μπόγδανος. Αυτό αναμένεται, αν ισχύει, να διαταράξει τις ισορροπίες, καθώς όπως φανταζόμαστε όλοι, θα επιλέξει ανάμεσα στον Σάκη και την Μαριαλένα.