Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί – Ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Survivor

Ανατρεπτική μονομαχία για το έπαθλο φαγητού απόψε στο Survivor.

Χάσμα υπήρξε χθες ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές στο Survivor, αφού οι πρώτοι κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας με σκορ 10-4.

Η αποψινή αναμέτρηση για το έπαθλο φαγητού θα αποδειχθεί πιο ανατρεπτική για τις δύο ομάδες καθώς θα πηγαίνουν πόντο πόντο. Μάλιστα η μία ομάδα θα τα βρει πιο σκούρα και θα κληθεί να ανταπεξέλθει σε πιο δύσκολες συνθήκες λόγω δύο βασικών παικτών της που θα βρεθούν εκτός.

Οι νικητές θα απολαύσουν το έπαθλό τους ενώ οι ηττημένοι θα απογοητευτούν και δεν θα αργήσει να επικρατήσει ένταση στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που θα «γευτεί» το έπαθλο θα είναι η κόκκινη, η οποία ανοίγει την ψαλίδα στο Survivor σε επίπεδο νικών.

Ποιος αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor;

Δύσκολη αυτή η εβδομάδα για τα spoiler, αφού οι διαρροές που γίνονται από τον Άγιο Δομίνικο αυτή τη φορά διίστανται. Δύο ονόματα δίνουν οι διαρροές, τις οποίες μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη. Το ένα σενάριο θέλει να αποχωρεί απόψε από το Survivor η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ενώ το άλλο μιλά για μια αποχώρηση – έκπληξη. Θα είναι άραγε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτή που θα φύγει τόσο νωρίς από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σε κάθε περίπτωση, η οριστική επιβεβαίωση θα έρθει με την προβολή του επεισοδίου, απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.