Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι;

Survivor

Απόψε η επόμενη αποχώρηση από το Survivor.

Οι στρατηγικές αλλάζουν διαρκώς στο Survivor όσο βαδίζουμε προς τον τελικό και οι συμμαχίες ανατρέπονται, προκαλώντας πολλές φορές απογοητεύσεις και κλάματα. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω βέβαια, είναι να βλέπουμε εκπλήξεις στις ψηφοφορίες και στις αποχωρήσεις.

Αυτή την εβδομάδα, οι αγώνες για την ασυλία στο Survivor έκρυβαν πολλές εκπλήξεις. Από τον πρώτο αγώνα δεν προέκυψε ένας υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά δύο. Αυτοί ήταν ο Νίκος Γιάννης κι η Μαίη Εμμανουηλίδου. Και μπορεί ο πρώτος να έδειξε ότι δεν πήρε τόσο άσχημα την υποψηφιότητά του αλλά δεν συνέβη το ίδιο με την Μαίη, η οποία δεν καταλάβαινε με ποιο σκεπτικό τη ψήφισαν οι συμπαίκτες της.

Στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας, είδαμε στον δεύτερο αγώνα ασυλία τους παίκτες να κάνουν τα πάντα για να τη διεκδικήσουν και να μην βρεθούν στον τάκο. Βέβαια, μπορεί ο Νίκος κι η Μαίη να είχαν αναδειχθεί ήδη υποψήφιοι, αλλά ωστόσο αγωνίστηκαν και αυτοί κανονικά γιατί σε περίπτωση που κέρδιζαν την ασυλία, μπορούσαν να προστατεύσουν έναν συμπαίκτη τους.

Αυτό τελικά συνέβη αφού ο Νίκος Γιάννης ήταν αυτός που κέρδισε την ασυλία, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης δεν συνέχισε το σερί των νικών του. Ο Νίκος Γιάννης, προς έκπληξη όλων προστάτευσε τον Στάθη Σχίζα από την ομάδα του και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδειξε ισοψηφία. Έτσι προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor;

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, απόψε αποχωρεί από το παιχνίδι ο Νίκος Γιάννης.