Survivor Spoiler: Ποιοι παίρνουν την πρώτη ασυλία;

Survivor

Θα σπάσει το σερί νικών των κόκκινων στο Survivor All Star;

Στη δεύτερη του εβδομάδα μπαίνει το Survivor All Star, απόψε Κυριακή, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να ξεχύνονται για μια ακόμη φορά στον στίβο μάχης. Εκεί όπου δηλαδή θα διεκδικήσουν αμφότερες τη νίκη η οποία και θα τους δώσει αφενός την πρώτη ασυλία για την τρέχουσα εβδομάδα αφετέρου το έπαθλο φαγητού.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου αλλά και την πρώτη αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, Διάσημοι και Μαχητές «διψούν» για τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν άθικτοι τη διαδρομή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Έχοντας μια σειρά από ήττες, οι Μπλε θέλουν όσο τίποτα άλλο τι νίκη που θα τους δώσει την απαραίτητη τροφή που έχουν στερηθεί και θα τους απαλλάξει από το άγχος μιας ψηφοφορίας.

Οι Κόκκινοι, από την άλλη πλευρά, δεν θέλουν με τίποτα να χαλάσουν το σερί των νικών τους και να βρεθούν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν ένα άτομο της ομάδας τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Στις παραλίες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες συμμαχίες αλλά και οι πρώτες εντάσεις με τον Σάκη Κατσούλη και τον Σπύρο Μαρτίκα να έχουν τους πρώτους διαπληκτισμούς. Στο Συμβούλιο του νησιού οι τόνοι θα ανέβουν και αυτή τη φορά ανάμεσα σε παίκτες διαφορετικών ομάδων.

Ποιά είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία απόψε στο Survivor All Star;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα spoiler – τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη – η ομάδα των Μαχητών αναμένεται να πάρει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κάνοντας μια διακοπή στο σερί νικών των κόκκινων.