Survivor spoiler: Ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Survivor

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και κανείς δε μπορεί να νιώσει ασφαλής στο Survivor All Star!

Χαλασμός γίνεται στο Survivor All Star τις τελευταίες μέρες, καθώς οι εξορμήσεις της Καρολίνας Καλύβα, του Μάριου Πρίαμου, της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη στην ζούγκλα, έχουν γίνει αντικείμενο έντονης αντιπαράθεσης. Επιπλέον, η άφιξη των τριών νέων παικτών, του Γιώργου Κόρομι, του Κρις Σταμούλη και της Ρίας Κολοβού ήρθε για να ταράξει τα δεδομένα και να ανατρέψει τις ισορροπίες.

Οι κρυφές συναντήσεις στη ζούγκλα πυροδότησαν συζητήσεις και σχολιασμούς που δεν πρόκειται εύκολα να κοπάσουν. Τα προβλήματα φαίνεται να είναι πιο έντονα στους Κόκκινους με τον Νίκο Μπάρτζη να μιλάει ανοιχτά εναντίον του Σάκη Κατσούλη. Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor δεν έλειψαν κι οι τσακωμοί ιδιαίτερα ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και στον Τάκη Καραγκούνια. Η ήττα της μπλε ομάδας είχε ως αποτέλεσμα την υποψηφιότητα του Τάκη, κυρίως λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παίκτης αντέδρασε και το θεώρησε άδικο ότι βρέθηκε στον τάκο.

Χθες πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας στο Survivor με τις δύο ομάδες να βάζουν τα δυνατά για την εξασφαλίσουν. Κόκκινοι και μπλε είχαν μάχη σώμα με σώμα κι η αναμέτρησή τους πήγε πόντο πόντο. Τελικά οι μπλε έκαναν την ανατροπή κι αναδείχθηκαν νικητές της βραδιάς. Στο συμβούλιο η ομάδα έριξε στον τάκο ως δεύτερο υποψήφιο αποχώρησης της εβδομάδας, τον Σπύρο Μαρτίκα, κάτι που ήταν αναμενόμενο με βάση τις πεσμένες αποδόσεις του τελευταία και τις ταραχές που δημιουργεί συνεχώς.

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας θα κρίνει τα πάντα, αφού όποια ομάδα χάσει θα βγάλει δύο υποψήφιους. Ποιος θα επικρατήσει; Κόκκινοι και Μπλε θα πρέπει να αφήσουν τα προβλήματά τους στην άκρη αν θέλουν να έχουν ελπίδες για μία νίκη και να μπουν στον στίβο με καθαρό μυαλό. Το αποψινό αγώνισμα δεν επιτρέπει λάθη, εφησυχασμό ή έλλειψη συγκέντρωσης. Οι δυο ομάδες αφήνουν τις δεύτερες σκέψεις πίσω τους και παλεύουν για την επικράτησή τους, την επιβίωση και την παραμονή για μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor All Star.

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και κανείς δε μπορεί να νιώσει ασφαλής!

Ποιοι θα είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star αυτή την εβδομάδα;

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, απόψε χάνουν τον αγώνα οι μπλε, οπότε θα περάσουν μια πολύ δύσκολη βραδιά στο συμβούλιο. Φαίνεται, λοιπόν, ότι μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα, στον τάκο θα βγουν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Βέβαια, μόνο η προβολή του επεισοδίου του Survivor, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσεις τις πληροφορίες.