Survivor Spoiler: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor

Δυο Μπλε και δύο Κόκκινοι κινδυνεύουν να φύγουν από το Survivor λίγο πριν το Πάσχα.

Λίγο πριν το Πάσχα και οι μάχες στο Survivor συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη θα έχουμε τους δύο αγώνες για την ασυλία. Τα spoiler δίνουν και παίρνουν και αυτή τη φορά έχουμε ήδη τα ονόματα των υποψηφίων.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο Twitter για το Survivor ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας κερδίζουν οι Μπλε και της δεύτερης οι Κόκκινοι. Έτσι, μοιραία, αυτή την εβδομάδα θα βγουν στον τάκο τέσσερις παίκτες.

Οι Κόκκινοι, στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor, θα πρέπει να ψηφίσουν τον παίκτη που θα παραδώσουν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Αυτός φαίνεται ότι θα είναι για ένατη φορά, ο Τριαντάφυλλος.

Νωρίτερα, στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος αυτός που θα φορέσει το κολιέ. Έτσι, σύμφωνα, με το spoiler του Μισθοφόρου, ο Ηλίας θα βγάλει στη σέντρα τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο επεισόδιο του Survivor την Μεγάλη Τρίτη, οι Μπλε παίρνουν σειρά στην ψηφοφορία. Από την κάλπη φαίνεται να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος. Την ατομική ασυλία θα κερδίσει ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος με τη σειρά του δίνει ως τέταρτο υποψήφιο τον James Καφετζή.

Άρα, λοιπόν, αν το spoiler επαληθευτεί, υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι οι: Τριαντάφυλλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και James Καφετζής.