Survivor Spoiler: Μεγάλη έκπληξη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor

Ποια ομάδα χάνει στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας; Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία και ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση;

Το Survivor επιστρέφει απόψε με τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Η αγωνία είναι μεγάλη για τις δύο ομάδες, καθώς όλοι θέλουν να είναι νικητές στο συγκεκριμένο καθοριστικό αγώνισμα.

Τα spoiler για το επεισόδιο του Survivor που θα δούμε το βράδυ έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν και φαίνεται πως θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις.  Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, τον αγώνα κερδίζει η Κόκκινη Ομάδα, έτσι οι Μπλε πάνε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Εκεί κερδίζει η Άννα Μαρία Βέλλη -άλλα spoiler αναφέρουν πως η ατομική ασυλία πάει στον James Καφετζή. Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολουθεί, βγαίνει και ο πρώτος υποψήφιος – έκπληξη, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό- είναι Νίκος Μπάρτζης.

«Σήμερα, μάλλον, ατομική ασυλία κερδίζει η Άννα Μαρία Βέλλη. Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας θα δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το spoiler του Μισθοφόρου.