Survivor Spoiler: «Κλειδώνουν» την επικοινωνία – Αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor

Survivor All Star, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Απελπισμένοι πλέον οι Κόκκινοι στο Survivor All Star, είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να επικρατήσουν τόσο για την επικοινωνία με τις οικογένειες τους όσο και για το φαγητό που τόσο έχουν ανάγκη. Πλέον έχουν περάσει πολλές μέρες χωρίς φαγητό και ο εκνευρισμός τους είναι έντονος.

Οι διαμάχες στην Κόκκινη ομάδα δε σταματούν.  Η Ελευθερία και ο Σπύρος βρίσκονται σε ανοιχτή σύγκρουση το ίδιο συμβαίνει με τον Νίκο και τα κορίτσια.

Θα μπορέσουν οι Διάσημοι να αφήσουν όλες τις διαφορές τους στην άκρη και να κερδίσουν;

Οι Μπλε από την άλλη πλευρά βλέπουν τον Ηλία και τον Παναγιώτη σε συνεχή αντιπαράθεση, ενώ ο Ηλίας αποκαλύπτει κρυφές συναντήσεις…

Ποια ομάδα θα επικρατήσει; Ποιοι θα κερδίσουν επικοινωνία και φαγητό;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, νικήτρια στον αποψινό αγώνα επικοινωνίας του Survivor είναι η Μπλε Ομάδα, η οποία έχει πλέον ανατρέψει τα δεδομένα και τις ισορροπίες. Αυτή η ήττα, σε συνδυασμό με το ήδη φορτισμένο κλίμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, θα φέρει νέες εντάσεις και ψυχολογική πίεση στους Κόκκινους.

Τα ίδια spoiler αναφέρουν επίσης πως η παίκτρια που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μετά την ψηφοφορία του κοινού είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, η ίδια είχε εκφράσει μέσα στη βδομάδα ανοιχτά την επιθυμία της στο κοινό να μην τη στηρίξει. Φυσικά, η αποχώρηση θα προβληθεί (και θα επιβεβαιωθεί) στο αυριανό επεισόδιο.

Survivor All Star, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.