Survivor Spoiler: «Κλειδώνει» η ασυλία και η πρώτη υποψηφιότητα

Survivor

Τον πετάνε ξανά στον τάκο του Survivor All Star...

Μια νέα, ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινά στο Survivor All Star όπου τον πρώτο και κύριο λόγο, καθώς φαίνεται, θα έχουν οι νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Ήδη από το σχετικό τρέιλερ, άλλωστε, η Ελευθερία Ελευθερίου μοιάζει να επανέρχεται στον… τόπο του εγκλήματος με πολύ άγριες διαθέσεις προς τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Έτσι, ένας μεγάλος καυγάς ξεσπάει στην παραλία των διάσημων καθώς ο Μάριος καλείται να δώσει εξηγήσεις στη νέα παίκτρια της κόκκινης ομάδας. Στη συνέχεια, ο πρώτος αγώνας ασυλίας και επάθλου φαγητού φέρνει στο στίβο μάχης δυο ομάδες έτοιμες να τα δώσουν όλα για την νίκη. Εκεί αναμένεται, δε, ο coach που έλειπε από την ομάδα των Μπλε να κάνει την εμφάνιση του!

Ποια ομάδα θα οδηγηθεί στο συμβούλιο για να ψηφίσει και τι θα βγάλει η κάλπη στο Survivor All Star;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, νικήτρια στον αποψινό αγώνα ασυλίας και φαγητού φαίνεται πως είναι η Μπλε Ομάδα. Αυτό οδηγεί μοιραία τους Διάσημους στην ψηφοφορία, ώστε να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για τη νέα εβδομάδα. Ποιος θα είναι αυτός;

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να βγαίνει στον τάκο, για μια ακόμα φορά, ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Βέβαια, όπως κάθε φορά, τα spoiler θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν μόνο με την προβολή του επεισοδίου, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.