Survivor Spoiler: Κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Survivor

Survivor: Μάχες σώμα με σώμα για το φαγητό.

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα έχει μετατραπεί το Survivor, αφού η νίκη δεν είναι ποτέ δεδομένη και οι παίκτες επιδίδονται συνεχώς σε σκληρούς αγώνες για να κατακτήσουν ασυλίες κι έπαθλα.

Απόψε οι Μπλε κι οι Διάσημοι δίνουν για άλλη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό στο Survivor με στόχο να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη νίκη και το έπαθλο φαγητού. Ο αγώνας θα είναι ανατρεπτικός, αλλά μία ομάδα αυτή που θα ξεχωρίσει απόψε. Οι Μπλε θα γευτούν το έπαθλο, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο την διαφορά σε 7-5 με τους Διάσημους.

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor;

Μπορεί να έχει έρθει η ώρα για το αγώνισμα επάθλου όμως οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους παλιούς παίκτες και των δύο ομάδων φαντάζουν αγεφύρωτες… Μπορούν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις εντάσεις και να αγωνιστούν για αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη;

Η κουβέντα για τα ματσαρίσματα πηγαίνει σε άλλο επίπεδο και όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν λόγο σε αυτό αυτή η πολυφωνία όμως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν βγαίνει σε καλό και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Η ομάδα που απόψε θα γνωρίσει την ήττα στρέφεται ενάντια σε έναν παίκτη της για όσα λέει…

Στο Συμβούλιο αποχώρησης μία μπαντάνα πέφτει. Ποια ομάδα θα γυρίσει στην καλύβα της με ένα άτομο λιγότερο;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, απόψε φαίνεται να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο ένα πρόσωπο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες και αυτή είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Βέβαια, το spoiler θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί μόνο με την προβολή του επεισοδίου, απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.