Survivor Spoiler: Κερδίζει τον δεύτερο αγώνα κατάταξης

Survivor

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor;

Τέσσερις Survivors έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο, εκείνοι που θα φτάσουν στον ημιτελικό του Survivor την Κυριακή 4 Ιουλίου. Μέχρι τότε όμως τους περιμένουν τα αγωνίσματα κατάταξης και επάθλου. Απόψε στις 22.00, στον ΣΚΑΪ, θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης μονομάχησαν στον πρώτο αγώνα κατάταξης. Ο αγώνας στο Survivor φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητικός, αφού χρειαζόταν ισορροπία, ταχύτητα και ακρίβεια στον τελικό στόχο, όπου έπρεπε να τοποθετηθούν οι μπάλες. Σκοπός του αγωνίσματος ήταν να ξεχωρίσουν οι τρεις παίκτες που θα συγκεντρώσουν 8 πόντους και θα διαγωνιστούν στο αυριανό δεύτερο αγώνισμα κατάταξης. Ο παίκτης που βρέθηκε στην τελευταία θέση, δεν θα έχει την δυνατότητα να διαγωνιστεί αύριο κι έτσι οι πιθανότητές του μειώνονται στο να μην είναι ένας από τους παίκτες που θα αντιμετωπίσει τον σκόπελο της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Από την έναρξη του χθεσινού αγωνίσματος του Survivor, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεχώρισαν, ενώ για τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη για να μπορέσει μόνο ένας να διαγωνιστεί απόψε.

Ο παίκτης που είχε την χαμηλότερη επίδοση και τα βρήκε αρκετά σκούρα στον πρώτο αγώνα κατάταξης στο Survivor, ήταν ο Γιώργος Κόρομι. Ο Κόρο δεν θα διαγωνιστεί στο αποψινό αγώνισμα κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό.

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος θα μονομαχήσουν σήμερα και ένας από αυτούς θα εξασφαλίσει σίγουρα το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor. Σύμφωνα με τα spoiler για το Survivor που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, ο Σάκης Κατσούλης θα είναι εκείνος που θα αναδειχθεί νικητής.

Θυμίζουμε πως από την διαδικασία των αγωνισμάτων κατάταξης, οι δύο που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό του Survivor αυτήν την Κυριακή, ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, η οποίαθα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Τότε θα γνωρίζουμε και ποιος είναι ο παίκτης που κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση.