Survivor Spoiler: Κερδίζει την ασυλία και δίνει τον πρώτο υποψήφιο

Survivor

Ποιος θα κερδίσει στο σημερινό Survivor την ασυλία;

Μια νέα εβδομάδα στο Survivor ξεκίνησε χθες, Κυριακή για τους έξι φιναλίστ. Μια εβδομάδα στο τέλος της οποία ακόμη ένας Survivor θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα του Αγίου Δομινίκου.

Όσο οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λοιπόν, λιγοστεύουν τόσο κάθε αγώνας στο Survivor είναι και πιο σημαντικός. Σε αυτό το επεισόδιο, το βράδυ της Δευτέρας, όλοι θα μονομαχήσουν εκ νέου με όλους προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη ατομική ασυλία.

Μια ασυλία που αφενός θα εξασφαλίσει σε κάποιον ή κάποια την παραμονή στο Survivor, αφετέρου θα του/της δώσει την δυνατότητα να «δείξει» τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, αυτός που θα κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία στο Survivor αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Σάκης Κατσούλης. Κάτι που σημαίνει πως τόσο ο ίδιος όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι ασφαλείς για απόψε. Και… μάλλον η καμπάνα θα «χτυπήσει» για έναν εκ των Amigos!

Ειδικότερα, όλα δείχνουν πως ο επιχειρηματίας θα επιλέξει τον Γιώργο Ασημακόπουλο ανάμεσα στην Ελένη Χαμπέρη, τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο.

Βέβαια αναμένουμε να δούμε το αποψινό επεισόδιο καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τα spoilers για το Survivor έχουν διαψευστεί μόλις το επεισόδιο του Survivor ολοκληρώνεται…

Survivor: Αποχώρησε με κλάματα η Καρολίνα Καλύβα

Γυναικεία υπόθεση ήταν η τελευταία αποχώρηση στο Survivor και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα κι Ελένη Χαμπέρη διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Με το ριάλιτι να έχει αλλάξει αρκετά και με τους αγώνες ασυλίας να έχουν αυξηθεί, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τους παίκτες που έχουν απομείνει. Αρχικά την περασμένη Κυριακή το πρώτο αγώνισμα ασυλίας κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης που έθεσε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα Καλύβα ενώ την επόμενη ημέρα την κέρδισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έδωσε ως υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη. Την Τρίτη ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν αυτός που πήρε την ασυλία κι έδωσε στον τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι τον πρώτο μα και τον τελευταίο λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό και μία από τις παραπάνω θα επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor είναι η Καρολίνα Καλύβα. Μάλιστα ήταν από τις λίγες φορές που όλοι ήταν ενωμένοι και της έδωσαν μια αγκαλιά, όταν ξέσπασε σε κλάματα.