Survivor Spoiler: H αποχώρηση αυτής της εβδομάδας

Survivor

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα;

Aπέναντι από τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό θα βρεθούν οι ανανεωμένες κόκκινη και μπλε ομάδα στο συμβούλιο του νησιού.

Το βράδυ της Τρίτης, στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πραγματοποιήθηκε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, όπου οι κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο για πολλοστή φορά τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Μια μέρα αργότερα πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας για την ασυλία στο Survivor και οι κόκκινοι δέχθηκαν για ακόμα μια φορά την ήττα. Όπως ήταν επόμενο, ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν με συνοπτικές ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Στάθης Σχίζας, τον οποίο υπέδειξε η Στέλλα Ανδρεάδου έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως τα αίματα άναψαν και πάλι για τα καλά στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor καθώς  ο Τάκης Καραγκούντιας ήταν σίγουρος πως θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά δεν θα είχε μπροστά του τόσο χρόνο για να στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές. Μάλιστα, μπροστά στον παρουσιαστή και τους συμπαίκτες του, άφησε αιχμές πως ο Σπύρος Μαρτίκας έχει πληρώσει έξω κόσμο για να τον ψηφίζουν και να παραμένει στο Survivor εις βάρος άλλων καλύτερων παικτών.

Κάτι που φυσικά είχε σαν αποτέλεσμα, ο Τάκης Καραγκούνιας να απομονωθεί και να φτιάξει τη δική του καλύβα για να είναι χωριστά από όλους.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor αυτή την εβδομάδα;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.