Survivor Spoiler: Έκπληξη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor

Ποιος Survivor θα βρεθεί με το ένα πόδι πιο... κοντά στην Ελλάδα;

Στον στίβο μάχης του Survivor θα ριχθούν εκ νέου, τη νύχτα της Δευτέρας, οι πέντε φιναλίστ προκειμένου να μπορέσουν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία. Έτσι, κάποιος ή κάποια θα έχει τη δυνατότητα αφενός να εξασφαλίσει την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον για ακόμη μια εβδομάδα, καθώς και την ευκαιρία να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη από το Survivor, οι ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες μοιάζουν πιο λεπτές από ποτέ και οι Amigos έχουν ξεκάθαρα απέναντι τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, τα οποία και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την πρώτη ασυλία θα πάρει ο Γιώργος Κόρομι. Ο παίκτης του6 Survivor έχει πολύ καιρό να κερδίσει σε αγώνισμα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και φαίνεται πως απόψε θα είναι η σειρά του να πάρει την… τύχη των υπολοίπων στα χέρια του.

Ποιον ή ποια θα «δείξει» όμως ο Γιώργος Κόρομι στο συμβούλιο του νησιού και θα του ή της χρεώσει την πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση για την τρέχουσα εβδομάδα;

Όπως πολλοί θα φαντάζονταν, στο στόχαστρο του παίκτη του Survivor μπαίνουν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Τα ίδια spoilers, ωστόσο, δείχνουν πως ο Γιώργος Κόρομι θα επιλέξει τον Σάκη Κατσούλη να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Φυσικά, επειδή δεν είναι λίγες οι φορές που τα spoilers πέφτουν έξω, αναμένουμε να δούμε όλη την… αλήθεια στο νέο επεισόδιο του Survivor απόψε στον ΣΚΑΪ!