Survivor Spoiler: Δεν θα την γλιτώσει αυτήν την φορά και θα είναι η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor

Survivor, απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

Δυναμικά ξεκίνησε το Survivor αυτήν την εβδομάδα με αφίξεις που έφεραν τα πάνω κάτω. Οι στρατηγικές οργανώθηκαν από την αρχή και τα δεδομένα άλλαξαν από την μία στιγμή στην άλλη.

Ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα συναντήσει τους υπόλοιπους τρεις, οι οποίοι έχουν ήδη επιλεχθεί από την ομάδα τους στο Survivor.  Πρώτος ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος δέχθηκε με πίκρα το αποτέλεσμα καθώς δήλωσε ότι συνεισφέρει με όποιον τρόπο μπορεί. Από την άλλη μετά την χθεσινή ήττα των Μπλε, η ομάδα αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν θέλει πλέον την Μελίνα Μεταξά στο παιχνίδι λόγω των θεμάτων υγείας της και της απουσίας της από τους στίβους μάχης. Η μοναδική ψήφος της Μελίνας έστειλε ξανά στην σέντρα τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η υποψηφιότητα της Μελίνας δημιουργεί μία νέα κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και τους συμπαίκτες της από την Μπλε ομάδα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πλέον ανοιχτά μιλάει για εμμονή προς το πρόσωπό του και η συγκατοίκηση τους είναι δύσκολη.

Απόψε ο τρίτος αγώνας ασυλίας βρίσκει τις δυο ομάδες στην πιο δύσκολη φάση τους. Η ομάδα που θα χάσει ξέρει ότι τα προβλήματα που κρύβει «κάτω από το χαλάκι» θα βγουν στην επιφάνεια. Στο στίβο μάχης οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα και το τελικό αποτέλεσμα αποκαλύπτει συμμαχίες-έκπληξη! Στο Συμβούλιο του νησιού η μια υποομάδα «χτυπάει» την άλλη και η ψηφοφορία βγάζει απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, νικήτρια στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor θα είναι η Μπλε ομάδα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο κλήρος να πέφτει στους Διάσημους για να ορίσουν τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν αυτή να είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία βλέπει τον κλοιό να στενεύει κι αρκετά μέλη της ομάδας της να μην την συμπαθούν. Η παίκτρια και στην προηγούμενη ψηφοφορία της ομάδας της είχε συγκεντρώσει πολλές αρνητικές ψήφους.