Survivor Spoiler: Χάνουν την τρίτη ασυλία και βγάζουν δύο υποψήφιους

Survivor

Survivor All Star, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Η κόντρα μεταξύ Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνου Βασάλου συνεχίζεται στο Survivor All Star και μάλιστα ένα ξέσπασμα της Μαριλένας κάνει τον Σάκη Κατσούλη να πάρει θέση.

«Με έχει μπερδέψει πάρα πολύ το σκεπτικό της Μαριαλένας. Ακούω ότι δεν ψηφίζω φίλο, δεν ψήφιζε τότε τον Κωνσταντινίδη και μετά ψήφισε εμένα. Πάει η φιλία και μετά ανέφερε την γυναικεία αλληλεγγύη και χθες ψήφισε γυναίκα. Δεν με βοηθάς Μαριαλένα», ανέφερε στο χθεσινό επεισόδιο ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Θέλω να τα βρούμε και να είμαστε όπως παλιά. Τώρα λέει θα βάλω την αγωνιστικότητα. Λέει ο Βασάλος θα ψηφίσει Μελίνα και βγήκα αληθινός. Έπεσα μέσα κι εκτέθηκες για ακόμα μία φορά Μαριαλένα μου», τόνισε αμέσως μετά.

Στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας οι δυο ομάδες δίνουν τα πάντα, καθώς ξέρουν ότι η ήττα θα πυροδοτήσει εκρήξεις στο εσωτερικό τους και θα τους φέρει σε δύσκολη θέση.

Την ίδια ώρα, στην ψηφοφορία ένα σχέδιο θα ανατραπεί και στρατηγικές έρχονται στο φως με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας να αφήνει τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό!

Σύμφωνα με τα τελευταία ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το Survivor All Star, το νικηφόρο σερί των Κόκκινων συνεχίζεται. Η ομάδα του Σάκη Κατσούλη στέλνει τους Μπλε στην κάλπη, από την οποία προκύπτουν δύο ονόματα. Ηλίας Μπόγδανος και Στέλλα Ανδρεάδου παίρνουν δύο ψήφους ο καθένας και βγαίνουν στον τάκο, συμπληρώνοντας το καρέ των υποψηφίων μαζί με τη Μελίνα Μεταξά και τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor All Star, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.