Survivor Spoiler: Χάνουν την πρώτη ασυλία

Survivor

Οι ομάδες του Survivor άλλαξαν και πάλι και αυτοί είναι που θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία.

Τα πάντα άλλαξαν στο Survivor μετά την χθεσινή απρόσμενη εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς από τους παίκτες. Τίποτα δεν παραμένει ίδιο, από εδώ και πέρα σε επίπεδο ομάδων. Έτσι, ο αγώνας για την ασυλία θα πραγματοποιηθεί απόψε με εντελώς διαφορετικά δεδομένα.

Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, μπλε και κόκκινοι βρέθηκαν μπροστά σε μία αρκετά δύσκολη διαδικασία, αφού τα πρόσωπα σε κάθε ομάδα άλλαξαν κι έγινε μια γενναία ανακατανομή. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί δεν ήθελαν να αποχωριστούν τους φίλους τους που συναγωνίζονταν στην ίδια ομάδα, η απόφαση ήταν μονόδρομος.

Οι νέες ομάδες του Survivor

Κόκκινη ομάδα

Ελευθερία Ελευθερίου
Ηλίας Μπόγδανος
Γιώργος Ασημακόπουλος
Αλέξης Παππάς
Καρολίνα Καλύβα
Σάκης Κατσούλης
Νικολέτα Μαυρίδη
Τριαντάφυλλος

Μπλε ομάδα

Παύλος Γαλακτερός
Χριστίνα Κεφαλά
Ελένη Χαμπέρη
James Καφετζής
Κώστας Παπαδόπουλος
Γιώργος Κόρομι
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Νίκος Μπάρτζης

Ο αποχωρισμός σε κάποιους κόστισε λιγάκι παραπάνω. Συγκεκριμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ακούγοντας ότι ο Σάκης Κατσούλης πάει στην κόκκινη ομάδα πάγωσε ενώ κι ο ίδιος δεν φάνηκε να έχει την καλύτερη διάθεση με το αποτέλεσμα. Στο τέλος της διαδικασίας η Μαριαλένα, που παρέμεινε στους μπλε, είπε με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά που χωρίστηκα με τα παιδιά αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι.»

Μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της, καταλαβαίνοντας την κατάστασή της και λέγοντας ότι τους χώρισαν.

Ποιος θα κερδίσει απόψε την ασυλία στο Survivor;

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, φαίνεται πως με τη νέα σύνθεση, η ομάδα που παίρνει την πρώτη ασυλία είναι η Μπλε.