Survivor Spoiler: Χάνουν την ασυλία και βγάζουν τη δεύτερη υποψήφια

Survivor

Ποια είναι τα δύο ονόματα που θα βρεθούν υποψήφια στο Survivor All Star μετά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι η νέα είσοδος στο Survivor All Star. Η συνάντησή του με την Εύη Σαλταφερίδου στην παραλία των Μπλε ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος.

Πώς είναι σήμερα η σχέση τους; Ένα νέο θέμα συζήτησης αναδύεται στην ομάδα των Μπλε μετά την χθεσινή συντριπτική ήττα τους στο στίβο μάχης.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι για γερά νεύρα καθώς κανένας δεν θέλει να χάσει! Ένας αγώνας που θα πυροδοτήσει εξελίξεις και στις δυο ομάδες και ένα Συμβούλιο αποκαλύψεων. Οι Κόκκινοι αναλύουν την Μπλε ομάδα και όσα οδήγησαν στην υποψηφιότητα του Chris.

Ποιους χαρακτηρίζουν «κλίκα» και ποιον κατονομάζουν «αρχηγό»;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, νικήτρια στον αποψινό αγώνα ασυλίας και φαγητού φαίνεται πως είναι και πάλι η Κόκκινη Ομάδα. Αυτό οδηγεί μοιραία ξανά τους Μπλε στην ψηφοφορία, ώστε να υποδείξουν ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Ποιος θα είναι αυτός;

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δεύτερη υποψήφια, μετά τον Κρις Σταμούλη, είναι η Εύη Σαλταφερίδου, με τις δηλώσεις και τις χαμηλές της επιδόσεις στα τελευταία αγωνίσματα να την οδηγούν τελικά στον τάκο από τους συμπαίκτες της.

Η αλήθεια είναι πως, σύμφωνα με τα στατιστικά των μέχρι στιγμής αγώνων, η Κόκκινη Ομάδα φαίνεται πως έχει βρει περισσότερο τα πατήματά της και πλέον προπορεύεται ξεκάθαρα σε νίκες έναντι των Μπλε, που οδεύουν ολοταχώς για τέσσερις υποψήφιους αυτή την εβδομάδα.

Βέβαια, το spoiler για την ψηφοφορία του Survivor All Star θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί μόνο με την προβολή του επεισοδίου, απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

Survivor All Star, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.