Survivor Spoiler: Χάνουν την 3η ασυλία, τελειώνουν οι προμήθειες και ανεβαίνουν οι τόνοι

Survivor

Survivor All Star: Η ομάδα που χάνει την 3η ασυλία και ψηφίζει τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Για ακόμα μία μέρα η Κόκκινη ομάδα έχασε την ασυλία στο Survivor και βρέθηκε στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας. Μπορεί το σκορ να άνοιξε υπέρ τους στην αρχή της αναμέτρησης και μάλιστα με διαφορά, οι Διάσημοι έμειναν πίσω στα δεύτερα ματσαρίσματα και οδηγήθηκαν στην κάλπη.

Παρά τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί μεταξύ τους στην καλύβα για τις συνέπειες μίας ισοψηφίας στην κάλπη, οι Διάσημοι κατέληξαν να αναδεικνύουν δύο υποψήφιους, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, βλέπουμε πως οι προμήθειες τελειώνουν και οι παίκτες φτάνουν στα όριά τους. Ο αποψινός αγώνας ασυλίας θα κρίνει εάν η Κόκκινη ομάδα θα είναι εκείνη που θα χάσει έναν παίκτη της ή θα οδηγηθεί στην κάλπη και η Μπλε ομάδα.

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει λόγο για προδοσία ενώ νέα σχέδια και στρατηγικές αποκαλύπτονται από άλλους Survivors. Με ποια κριτήρια θα ψηφίσει απόψε η ομάδα που θα χάσει τον αγώνα; Θα υπερισχύσει το αγωνιστικό ή οι φιλίες και οι συμμαχίες θα κάνουν την έκπληξη; Ένα Συμβούλιο…. φωτιά φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα spoiler – τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη – η ομάδα των Διασήμων αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες απόψε, αναγκάζοντας τους Μαχητές να οδηγηθούν στην κάλπη. Η Μπλε ομάδα ορίζει τον τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για τη δεύτερη εβδομάδα του Survivor.

Σύμφωνα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πηγές, ο τέταρτος υποψήφιος θα είναι γένους θηλυκού και θα προκαλέσει ανατροπές…