Survivor Spoiler: Χάνει την ασυλία και βγαίνει για πρώτη φορά στον τάκο

Survivor

Απρόσμενη εξέλιξη στο Survivor της Τετάρτης!

Όλα για όλα αναμένεται να τα δώσουν, στο Survivor της Τετάρτης, οι εναπομείναντες φιναλίστ προκειμένου να κερδίσουν την τρίτη ατομική ασυλία και να αποφύγουν τον… τάκο.

Μια μέρα νωρίτερα, στο επεισόδιο της Τρίτης, την πολυπόθητη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας κατόρθωσε να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Σάκης Κατσούλης εξασφαλίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο, για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα, τόσο για τον ίδιο όσο και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στο κλείσιμο του Survivor, δε, ο παίκτης έστειλε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να συναντήσει την… Ελένη Χαμπέρη, την οποία ο ίδιος είχε ψηφίσει, στο χορό των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση.

Ποιος Survivor, ωστόσο, θα καταφέρει απόψε να εξασφαλίσει την τρίτη ατομική ασυλία της εβδομάδας; Και ποιον θα υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο, που μαζί με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, θα τεθεί στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, τα οποία και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την τρίτη ατομική ασυλία στο Survivor της Τετάρτης θα κατορθώσει να πάρει ο Σάκης Κατσούλης κάνοντας έτσι το τρία στα τρία. Λίγο αργότερα, θα συμπληρώσει την τριάδα των υποψηφίων ο Γιώργος Κόρομι.

Βέβαια τα spoilers δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πέσει έξω, οπότε αναμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor!