Survivor Spoiler: Αποχώρηση «βόμβα» απόψε

Survivor

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor στο αποψινό επεισόδιο;

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν εκ νέου Κόκκινοι και Μπλε, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας. Ένα αγώνισμα όπου ηττήθηκε ξανά η Κόκκινη ομάδα.

Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν και πάλι τον παίκτη εκείνον που επιθυμούν να αποχωρήσει από το Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί, καθώς είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Ο ίδιος, ωστόσο, θα έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο.

Έτσι, οι Κόκκινοι ψήφισαν τον Αλέξη Παππά, ο οποίος βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor μαζί με τον Τριαντάφυλλο που είχε ψηφιστεί στο προηγούμενο συμβούλιο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο τον οποίο έβγαλε στη σέντρα ο Σάκης Κατσούλης.

Μετά την ανακοίνωση των νέων υποψήφιων προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος ήρθε σε δύσκολη θέση, συγκινήθηκε και δήλωσε ότι επειδή ο ίδιος κρατά πίσω την ομάδα, να μην τον στηρίξει το κοινό σε αυτή την ψηφοφορία του Survivor αλλά να στηρίξει περισσότερο τους συνυποψήφιούς του, Αλέξη Παππά και Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο ίδιος έθεσε στο συμβούλιο του νησιού ότι δεν αποδίδει τόσο αγωνιστικά κι ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους λόγω ηλικίας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του μέχρι σήμερα. Ορισμένοι παίκτες συγκινήθηκαν με την κίνησή του ενώ άλλοι δεν τον πίστεψαν σε μεγάλο βαθμό, όπως ο James Καφετζής που ανέφερε ότι στη πραγματικότητα θέλει να παραμείνει.

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor;

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες -τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που αποδεικνύονται λάθος- απόψε φέρεται να αποχωρεί από το Survivor ο Αλέξης Παππάς. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μια ηχηρή αποχώρηση, η οποία -αν ισχύει- θα προκαλέσει αναταράξεις τόσο μέσα όσο και έξω από το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την προβολή του επεισοδίου, όπου θα φανεί αν το spoiler είναι πραγματικό ή όχι.